MARDİN / NUSAYBİN - Nusaybin Ortaokulu

Etiket Sonuçları: NUSAYBİN ORTAOKULU

May

Okulumuzda Yapay Zeka konusunda 2024 TÜBİTAK Bilim Söyleşisi yapıldı. Söyleşi için Doçent Dt.Soner KOTAN'a teşekkür ediyoruz.

Nis

Mardin’de il genelinde küçükler futbol turnuvasını 3. Tamamladık. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

OKULLARARASI KÜÇÜKLER FUTBOL TURNUVASINDA OKULUMUZ ŞAMPİYON OLDU. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Şbt

6 şubat depreminde vefat etmiş vatandaşlarımız anısına 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Asrın felaketinin yıldönümünde kaybettiğimiz canları rahmetle anıyor, yakınlarının acısını derinden paylaşıyoruz. Allah milletimizi her türlü afet ve felaketlerden korusun.

Ock

Öğrencilerimiz Mardin Yıldız Erkekler Güreş Turnuvasında takım olarak birinci oldu. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Nusaybin Ortaokulu Taekwondo Mardin İl Şampiyonu oldu. Öğrencilerimiz Yağmur Aydın İl Birincisi, Hevler Oral İl İkincisi olmuşlardır. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Okulumuzu ziyaret ederek bizleri motive eden il Milli Eğitim müdürümüz Sn. Murat DEMİR Bey ve ilçe milli eğitim müdürümüz Sn. Ümit ÇETİN Bey'e çok teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda "Okullarda Gıda Güvenliği, Gıda Kayıpları ve İsrafı" konusunda Nusaybin İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personelleri tarafından öğrenci ve Öğretmenlerimize eğitim verildi.

Tem

Lgs'de dereceye giren öğrencimiz Şehmus Araz İlçe Milli Eğitim Müdürü'nden  ödül aldı. Emeği geçen ögretmenlerimizi ve ögrencimizi tebrik ederiz.

Haz

Sıfır atık çabalarından dolayı okulumuz ödüllendirildi.

May

Mardin ilinde yapılan okul sporları yıldız serbest güreş bölge şampiyonasında;

41 kg Enes Akdoğan 3.

48 kg Muhammed Şiğva 2.

62 kg Latif Boylu 3.

68 kg Sabri Demir 3.

85 kg Mustafa Araz 3. olmuştur.

Nis

Türk Geleneksel Okçuluk küçükler kategorisinde okulumuz 5/C sınıfı öğrencisi, Cudi AL il birincisi olmuştur.

Kas

Trafik Polisleri Okulumuzda Trafik Kuralları Eğitimi Verdiler. Polis Memurlarına Teşekkür Ediyoruz.

Ekm

24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili düzenlenen yarışmada öğrencimiz ilde 2. ve ilçede 1. olmuştur. 6/F sınıfından öğrencimiz Ruken YILDIRIM'ı ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Başarılarının devam etmesini diliyoruz.

Tem

Haz

Okulumuzda atık malzemelerden oluşan Teknoloji ve Tasarım Sergisi düzenlendi. Güzel çalışmalarından dolayı emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

7.sınıflar ile İngilizce 9.ünite olan environment (çevre) ünitesiyle ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla okulumuzun çevresindeki çöpleri topladık.

Ara

Okulumuz 7/F Sınıfı öğrencilerinden Veysel Kanat Yıldızlar Taekwondo kategorisinde İl birincisi olmuştur. Bölge yarışmalarına katılmaya hak kazanmıştır. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili düzenlenen yarışmada 1. olan öğrencimiz Muhammed Salih AR (6/D)

Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı kapsamında düzenlenen slogan yarışmasında 2. olan öğrencimiz Helin ALKAN (6/D)

Ara

Okulumuzda Belediye Çevre Şehircilik Koruma Müdürlüğü tarafından sıfır atıkla ilgili seminer verildi.