Nusaybin Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitime karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi, toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: Düşünme, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkan sağlamaktadır.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://nusaybinortaokulu.meb.k12.tr

Adres - 8 Mart Mahallesi Sinem Sokak No 52

Yerleşim Yeri - Nusaybin ilçe merkezi

Adres - 8 Mart Mahallesi Sinem Sokak No 52

Ulaşım ilçe merkezinde bulunan okulumuza şehir içi minibüslerle ulaşım imkanı bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Nusaybin ilçe merkezinde olup Mardin merkeze 56 km uzaklıktadır.