MARDİN / NUSAYBİN - Nusaybin Ortaokulu

May

23 Nisan Ulusal Egemenelik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı'nda öğrenciler doyasıya eğlendi.

May

Okulumuzda Yapay Zeka konusunda 2024 TÜBİTAK Bilim Söyleşisi yapıldı. Söyleşi için Doçent Dt.Soner KOTAN'a teşekkür ediyoruz.

Nis

Mardin’de il genelinde küçükler futbol turnuvasını 3. Tamamladık. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

OKULLARARASI KÜÇÜKLER FUTBOL TURNUVASINDA OKULUMUZ ŞAMPİYON OLDU. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Mrt

Şbt

6 şubat depreminde vefat etmiş vatandaşlarımız anısına 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Asrın felaketinin yıldönümünde kaybettiğimiz canları rahmetle anıyor, yakınlarının acısını derinden paylaşıyoruz. Allah milletimizi her türlü afet ve felaketlerden korusun.

Ock

Öğrencilerimiz Mardin Yıldız Erkekler Güreş Turnuvasında takım olarak birinci oldu. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Nusaybin Ortaokulu Taekwondo Mardin İl Şampiyonu oldu. Öğrencilerimiz Yağmur Aydın İl Birincisi, Hevler Oral İl İkincisi olmuşlardır. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Okulumuzu ziyaret ederek bizleri motive eden il Milli Eğitim müdürümüz Sn. Murat DEMİR Bey ve ilçe milli eğitim müdürümüz Sn. Ümit ÇETİN Bey'e çok teşekkür ederiz.